Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Bahçeşehir Eğitim kurumlarında; Hayata bakış farklı

Bahçeşehir Eğitim kurumlarında eğitim, anaokulundan üniversiteye uzanan bir yolculuktur.

Temel hedefimiz zamanın gerektirdiği bilgi, yetenek ve becerilerle donanmış yaratıcı, girişimci araştırmacı bireyler yetiştirirken; Çağdaş, evrensel, kaliteli ve dijital eğitimi Türkiye’de yaygınlaştırmaktır.

Öğrencilerimizi 21. Yüzyıl yaşam ve kariyer becerileriyle donatarak geleceğin bilim insanlarını, liderlerini ve ekonomistlerini  başarılı bireyler olarak geleceğe hazırlamayı hedefliyoruz.

Bahçeşehir Koleji Balıkesir Kampüsü Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş , varlığının önemini ve değerini kavrayan, bilgi sistemlerine hakim ve teknolojik yeterlilik sahibi, kendisine yaşadığı çevreye ve farklı kültürlere saygılı, önder, sorumluluk sahibi, duyarlı, yenilikçi dünya dillerini etkin olarak kullanabilen bireyler yetiştirmektir.

Öğrencilerimiz için güzel, başarılı ve kaliteli bir geleceği birlikte oluşturma yolculuğunda kıymetli öğretmenlerimize ve bizlere güvenen değerli velilerimize teşekkür ediyorum.

Bizleri daha iyi tanıyabilmeniz sevgi ve çağdaş dolu bir ortamda öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle ve velilerimizle oluşturduğumuz büyük ailemizi yakından görebilmeniz için sizleri kampüsümüze bekleriz.

Saygılarımla

Buket ADIGÜLER